Marjo.jpg

Marjo
CEO, founder

Clean Spirit Oy näki päivänvalonsa maaliskuussa 2020. Yrityksen perustajana toimii vuonna 1999 alueelle kotiutunut Marjo Karvonen, jonka moni on oppinut tuntemaan mm. paikallisen kulttuuriopiston kurssisihteerinä. Marjon tie yrittäjäksi ei ollut itsestäänselvyys ja viimeinen sysäys päätoimiseksi yrittäjäksi ryhtymiseksi syntyi vuonna 2019 Marjon ryhtyessä äitinsä omaishoitajaksi tämän muutettua perheen kotiin sairauskohtauksien jälkeen. Marjo on löytänyt kutsumuksensa kehitysvamma-, nuoriso- ja vanhustyöstä, mikä on tukenut eettisesti kestävän yritystoiminnan kehittymistä. Marjolle on erityisen tärkeää asiakkaan kohtaaminen.

 

Yrittäjänä Marjon motto on:
Kaikille mahdollisuus – Ge chans åt alla!

Jonna.jpg

Jonna

Jonna on kahden alakouluikäisen tytön äiti Karjaalta. Hän on työskennellyt siivousalalla useita vuosia ja on saanut kiitosta iloisuutensa sekä ripeytensä vuoksi. Jonna on Marjon oikea käsi ja pyrkii kehittämään Clean Spirit Oy:n toimintaa uusilla ideoilla ja mm. Instagram-päivityksillä. Jonna tulee toimeen kaikenlaisten ihmisten ja kotieläinten kanssa ja on sitoutunut tuottamaan laadukasta ja luotettavaa palvelua alueemme asiakkaille.

Image by Elena Koycheva

Mari

Mari on toiminut pääkaupunkiseudulla useiden siivouspalveluyritysten palveluksessa ja tehnyt pitkän uran kotisiivouksien parissa. Mari on rauhallinen ja ystävällinen sekä tarkka työntekijä. Mari on toiminut Clean Spirit Oy:n palveluksessa vuoden 2021 alusta alkaen.